­La plataforma educativa de l´Obra Social "la Caixa", eduCaixa, ha programat nombroses activitats per al curs 2015-2016. Tallers, laboratoris d'experimentació, teatre, visites a exposicions adaptades al públic escolar, concerts, planetaris, cicles de conferències, cinema... i un llarg etcètera de propostes per complementar les classes i aprendre també fora de l´aula.

Entre les novetats per al curs 2015-16 destaquen, en l'àmbit cultural, les visites escolars a les exposicions ´El japonisme i Anglada-Camarasa´ i ´Temps de malenconia´, el taller ´Encaixos. Petites històries de geometria´, el taller musical ´Veus i ritmes d´Àfrica´ i el taller de CaixaEscena ´Actuar sense parar!´, a més de concerts, representacions teatrals i altres tallers de cultura visual, música, literatura i teatre. Les activitats de sensibilització social també tenen un lloc destacat a la nova agenda, amb el cicle de xerrades ´Futur variable´ que comptarà amb la participació, entre d´altres, de Jaume Pons Alorda, a més de teatre i tallers dedicats a la prevenció de la violència en diferents àmbits.

En l´àrea de medi ambient també destaquen les visites a dues noves exposicions dedicades al Mediterrani. En ciències de la vida, s´estrena un taller sobre ´El món de la cèl·lula´. I respecte al programa d´activitats relacionades amb el món i el desenvolupament, cal destacar un interessant cicle de conferències sobre el món àrab, l'Afganistan i la guerra, impartides per Jesús Núñez, Mònica Bernabé i Gervasio Sánchez. A més de dos nous tallers: ´Allò que més t´estimes´ i ´Tants contes, tants mons'.

eduCaixa t´ofereix aquestes i moltes altres propostes formatives per al nou curs. Les trobaràs al web amb tota la informació que necessites per a fer les teves reserves. D´acord amb les línies d´actuació d´Obra Social "la Caixa" (ciència, cultura, valors socials i educació financera) i per nivell educatiu (infantil, primària, ESO, batxillerat i CF), t´ofereix tota mena d´eines i recursos educatius perquè els utilitzis dins de l´aula, amb més de 600 recursos en línia, kits i materials per treballar a l´aula; i fora de l´aula, amb més de milers de sessions de tallers, activitats i concerts.

Planifica el nou curs amb les activitats d´eduCaixa!

Tota la informació aCaixaForum Palma

971 17 85 27

www.eduCaixa.com