­Si us agrada l´esport i voleu pertànyer a un dels clubs amb més història de Mallorca, l´Escola de Futbol de l´Atlètic Balears és l´opció ideal per a nins i nines nascuts entre el 2006 i el 2011, ambdós inclosos.

L´escola comença l´1 d´octubre de 2015 fins el 31 de maig de 2016, cada dimarts i dijous de 18 a 19 hores. Una activitat que es complementa amb altres propostes com per exemple diades amb d´altres escoles de futbol.

La inscripció i reserva té un cost de 60€ i el preu per mensualitat és de 50€ (durant 8 mesos quedda amb un total de 400 €).

L´escola de futbol inclou:

-Equipació d´hivern, d´estiu i equipatge per fer les diades.

-Entrenaments i diades.

-Assegurança.

-Obsequi de final de temporada.

L´Escola de Futbol de l´Atlètic Balears compta amb un monitor titulat i un ajudant amb cada grup.

Inscripcions i objectius

Podeu apuntar-vos-hi els dimarts i dijous de 18 a 19.30 a les oficines de Son Malferit.

L' escola ATB té com a principal objectiu la iniciació i formació dels nins i nines dins un esport d'equip. També té com un dels objetius que els nins i nines aprenguin els conceptes técnics futbolístics corresponents a l´edat en que es trobin i que facin feina les qualitats físiques que els pertoquin. A més d´inculcar els valors de companyerisme, esforç, entrega i esportivitat.

"Com a club de futbol que som també tenim l'objectiu de treure el màxim nombre possible de jugadors cap al món del futbol federat segons la evolució, progressió i interés del propi nin".

Més informacióEscola de Futbol Atlètic Balears

692216608 (Pep Coll)

www.cdatb.com

escolafutbol@cdatb.com

Facebook: Escola de futbol ATB