­Enguany l’Unió Musical NostraTerra i l’escola reglada de música, compleixen 20 anys d’existència a Son Ferriol, i ho celebrem estrenant local al carrer cabot núm 10 (antic local del restaurant el Hoyo).

La banda de música ha estat present a Son Ferriol formant músics i fent música per la barriada. En el nostre nou local podreu trobar classes de música a diferents nivells, iniciació a la música des dels 3 anys, i classes instrumentals grupals i individuals, de totes les especialitats, tots els instruments de vent i corda, a més de piano, cant i Guitarra a preus econòmics.

Pots participar gratuïtament a la Banda de Música i a l’orquestra de Guitarra NostraTerra, i participa de les actuacions que portem a Terme a Son Ferriol i per tota Palma. A més, enguany posem en marxa classes de teatre musical amb Rafel Brunet, com a director artístic, classes de ballet i classes de ball de saló i balls llatins amb Miguel Cañellas.

Tenim obert el plaç de matrícula; podeu telefonar al 606 328 755 / 606 328 751. Animat a formar part del nostra projecte i de la nostra associació.