­El centre està situat al Pont d´Inca al carrer cabana número 1, davant l´estació del tren del Pont d´Inca, amb aparcament disponible a l´entrada a la plaça de l´estació. Compta amb unes instal·lacions ben condicionades i insonoritzades per a la pràctica musical.

Línia pedagògica molt definida

Els professors t estan titulats i gaudeixen de 20 anys d´experiència docent a centres musicals. La línia pedagògica està molt definida i compten amb una metodologia pròpia del centre. Aprendre i divertir-se no són termes incompatibles. Al centre es treballa per tal que els alumnes puguin assolir una base que permeti potenciar el talent dels joves i no tan joves dins la especialitat que poden cursar.

L´Obrador de Músics Marratxí valora l´esforç que comporta l´estudi de la música i la seva dedicació amb la qual cosa intenten quadrar el horaris de la forma més òptima per compaginar aquests estudis amb els estudis obligatoris. És un centre autoritzat per la Conselleria de Cultura, els alumnes que ho desitgen poden cursar el grau elemental de música, i obtenir la titulació pertinent.

Ofereixen cursos d´iniciació a la música des dels 3 anys i ensenyaments no reglats, per a tots aquells que no vulguin cursar els ensenyaments reglats. Estan especialitzats també en música moderna, amb instruments com guitarra elèctrica, baix, bateria i cant, especialitats que desemboquen en la realització de combos instrumentals i vocals, amb què els grups s´especialitzen en música de diverses èpoques. Dins el centre conviuen diverses agrupacions: bandeta juvenil, una jove orquestra simfònica, una orquestra de guitarra, i un cor simfònic, l´escola de Teatre Musical Rafel Brunet, que col·labora activament en la formació i posada en escena dels concerts i actuacions de les agrupacions.

El bon ambient de treball i aprenentatge és una de les seves cartes de presentació, amb professors implicats activament en l´aprenentatge dels alumnes. A qualsevol de les agrupacions que pertanyen al centre es pot participar de forma totalment gratuïta.

Un altre de les activitats que duen a terme és ballet. L´escola de ballet compta amb tres línies de treball, amb grups d´infatils, juvenil i adults.

Matrícula oberta fins al final del mes d´octubre al local de l´Obrador de Músics Marratxí, des de les 17 fins les 21.30 h.

Més informacióObrador de Músics Marratxí

C/ Cabana, 1. Marratxí.

606 328 751 / 606 328 755

www.obradordemusics.com

obradordemusics@gmail.com